8

Gereden routes

Gereden routes

@OnTheRoadCamper wandelen in Ɖcija

Mooie wandeling in het historisch centrum van Ɖcija

 

 


Figueres naar Tarragona

We gaan dit jaar de route van Figueres naar Tarragona via A7/AP7 rijden, en daarbij Barcelona vermijden met behulp van de app. Het grote voordeel is dat je in de app de afmetingen, gewichten en de route kunt volgen. De daadwerkelijke route kan in de app weer worden omgezet naar een routebeschrijving. Deze en alle gemaakte routes zijn te downloaden in gpx- of pdf-formaat. De routes zijn ook beschikbaar om te downloaden via de app voor leden van de campergroep.

 


Bretangne route #2023-1

Hoorn naar Brugge

We zijn weer op pad.Deze reis gaat langs de kust van Normandiƫ en Bretagne. Nadat we gezellig met kinderen en kleinkinderen koffie hebben gedronken en uitgezwaaid zijn , beginnen we aan onze reis. Na iets meer dan 300 km gereden en de nodige stops gemaakt, zijn we nu op een CP vlakbij Brugge. We hebben uitzicht op een wei waar paarden grazen. Je kunt er leuk wandelen rondom de vele paardenweiden.


Het 10-landen avontuur 2023

Onze editor/iPad is stuk gegaan en zodoende heb ik geen verdere trackings gedaan van dit avontuur.

 

 


Hoorn naar Rocroi

Wij zijn 19 februari 2023 vertrokken uit onze woonplaats Hoorn. Rustig aangedaan en aan het eind van de middag aangekomen in Rocroi. De camperplaats stond vol. Er waren maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar vanwege werkzaamheden. Dan maar op een grote parkeerplaats overnachten vlakbij de camperplaats.

 

Route start 10 landen avontuur


Scroll naar boven