8

2024 Reisavontuur: Spanje en Portugal 5.0

Op weg naar avontuur: OnTheRoadcamper op reis naar Spanje en Portugal in 2024

In de aanloop naar 2024 zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor ons avontuur richting Spanje en Portugal. Onze camper, die we al liefkozend "OnTheRoadcamper " noemen, staat klaar om ons te vergezellen op deze onvergetelijke reis.

Ons verlangen om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten groeit met elke dag die voorbijgaat. We hebben al uitgestippeld welke steden en dorpen we willen bezoeken, en we kunnen niet wachten om te genieten van de rijke cultuur, het heerlijke eten en de prachtige landschappen die deze regio's te bieden hebben.

Tijdens onze reis zullen we onze avonturen delen via Polarsteps, zodat je ons kunt volgen terwijl we van de ene bestemming naar de andere trekken. Daarnaast hebben we ons YouTube-kanaal, waarop we van plan zijn om regelmatig video's te plaatsen, zodat je de sfeer van onze reis kunt ervaren en de schoonheid van Spanje en Portugal kunt ontdekken.

We kijken uit naar de onbekende wegen die voor ons liggen, de vreemde talen die we zullen horen en spreken, en de prachtige zonsondergangen die we zullen meemaken. Ons avontuur staat op het punt om te beginnen, en we kunnen niet wachten om je mee te nemen op deze reis van ontdekking en avontuur! 🚐☀️🌍📸


Scroll naar boven